Руският език е най-разпространеният славянски език в световен мащаб. През последните години в България, руският език става все по-търсен, поради съвместните ни проекти с Русия. В туристическия сектор у нас се търсят кадри с руски език, тъй като по-голямата част от туристите, посещаващи ежегодно България са рускоговорящи.

Курсовете по руски език, организирани от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ИНФО БЪЛГАРИЯ“-гр. Варна, са разделени на пет нива с хорариум по 100 учебни часа /A1; A2; B1; B2; C1/. Всяко езиково ниво e разделено на 2 части от по 50 уч. часа и e съобразено с Eвропейската езикова рамка.

Всички курсисти, завършили ниво от 100 уч. часа, получават сертификат след проверка на знанията с обобщен тест.

Обучението се провежда по езиковата система „Горизонт" на издателство „Велес“.

Учебният материал се поднася достъпно от висококвалифицирани преподаватели по изключително съвременен и раздвижен начин, включващ дискусионни теми, диалози в реално време, ролеви игри и тематична лексика.

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР„ИНФО БЪЛГАРИЯ“-гр. Варна предлага езикови курсове по руски език с професионална насоченост за работа в различни сфери в България и чужбина, както и подготовка за международни езикови сертификати- ТРЕЧ, ТРКИ, TORFL.

0
0
0
s2sdefault