Cloud

Често задавани въпроси

Img

Детска езикова школа - мнения за езиковите курсове.
Отговаряме на всичките Ви въпроси тук!

Какво предлага нашата детска езикова школа?

Предлагаме групови и индивидуални езикови курсове във Варна за деца между 6-14 годишна възраст. При нас Вашето дете има възможност да изучава едни от разпространените езици в света - английски, немски, испански или руски език. Обучението е целогодишно, разделено на два етапа - курсове за деца през учебната година и през лятната ваканция. По този начин поддържаме знанията и развиваме способностите на детето.

Какви са цените за обучение в детската езикова школа?

Груповото обучение през учебната година и през лятото са на една и съща цена. Заплащането се извършва преди началото на всеки модул. През учебната година заплащането е на всеки два месеца, а през лятото - приблизително на 2-3 седмици. Вижте актуален ценоразпис тук.

Защо да изберете нас?

Може би често търсите мнения за детски езикови школи и сте попаднали и при нас. Защо да запишете Вашето детенце при нас ли? Вярваме, че точно ние ще успеем да му предоставим забавно, интерактивно и различно езиково обучение. Нашите учители обичат да работят с деца и винаги се стараят да им предоставят така материала, че те да идват с желание! Това е изключително важно за по-малките, защото щом идват с желание - те и приемат информация по-лесно. Смятаме, че ние сме Вашата езикова школа!

Издават ли се сертификати за завършен детски курс?

Да, сертификати се издават в края на всяко обучение след направен финален обобщен тест. При нас можете да получите отлична подготовка и за международно признатите сертификати по английски (CAE, FCE, IELTS, TOEFL), немски (DAF), руски (ТРКИ), испански език (DELE).

Какво е работното време?

Езиковият център е с работно време: от понеделник до петък от 09:00 до 19:00ч. и събота от 10:00-15:00ч.

За кого са подходящи детските курсове?

Нашите езикови курсове за деца са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали малчугани между 6 и 14 годишна възраст.

Каква е целта на детските езикови курсове?

Детските езикови курсове целят да развият езикови умения в децата още от ранна детска възраст. Също така, детето ще може да прекарва време с връстници и да се забавлява, докато всички учат чужд език посредством игри. Подходът, разбира се, се определя от възрастта. Наша мисия е да предоставим достъпно и ефективно обучение на всеки малчуган. Нашата детска езикова школа е на мнение, че всяко дете носи пламъче в себе си и му е нужен наистина добър учител, който да развие целия му потенциал. Нашите учители са точно такива! С подход към децата, индивидуално отношение и много любов.

Как става записването?

Записването става бързо и лесно. За консултация с нас можете да позвъните на тел: 0877 999 153/ 052 825 720. Първата стъпка е да изберете удобен график за посещение според възрастта на Вашето дете. Ако е необходимо, се изпраща БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на ниво. По този начин можем да Ви предложим най-подходящата за Вашето дете група. След проверка от учител, наш консултант от екипа ще Ви позвъни с предложение за конкретна група. Последната стъпка е да заплатите таксата. Заплащането може да се извърши на място или по банков път.

Къде се намира школата?

Учебен Център Инфо България се намира на бул. "Владислав Варненчик" 11, ет. 1 (над Централна поща).Не намерихте отговор? Задайте въпроса си тук.

    Последвайте ни във Facebook и Instagram, за да сте винаги в течение с това, което предлага учебният ни център.